Біла дебетова картка для отримання зарплати

Втім, контакт можна обізвати по імені банку, наприклад, «Ідея-банк» або «Банк Конкорд». Якщо вона вимкнена, деякі платежі будуть відхилені й ви не зможете придбати товар чи замовити послугу. А в деяких випадках навіть неможливо буде провести оплату в магазині. У березні 2020-го Горохівський і компанія увірвалися на ще одну галявину ПриватБанку, випустивши «дитячу» картку monobank. Оформити її може будь-який з батьків (звісно, якщо він – клієнт monobank) на дитину у віці від 6 до 16 років. Monobank пропонує застрахувати кредитний ліміт.

monobank віртуальна картка

monobank – банк у телефоні

  • Подивитися свій кешбек можна, натиснувши в меню внизу «Кешбек», а скопіювати своє реферальне запрошення можна, натиснувши внизу на «Ще», а потім «Запросити друга».
  • У питаннях безпеки monobank дійсно можна назвати одним з лідерів серед українських банків.
  • Або звернутися у місця, вказані на скріні, і там отримати картку і самостійно її активувати.
  • Головний лайфхак для користування — закинути невелику суму для відправки грошей друзям і знайомим, наприклад, коли ви ділите чек у кафе.
  • Редакція Finance.ua моніторила курси по картці кілька днів.
  • Це не завжди буває, як я реєструвався, то мені відеоверифікацію Монобанк не пропонував.

У перший день кожного місяця monobank пропонує кілька категорій, за які буде нараховуватися кешбек. Щоб стати клієнтом monobank, потрібен смартфон на системі Android, версія 4.4 і вище або iPhone, версія iOS 10.0 і вище.

Вона є безкоштовною як в оформленні, мікрозайми онлайн так і в обслуговуванні. За замовчуванням банк відкриває для усіх клієнтів гривневу чорну картку.

Читайте також:

Також біла картка monobank підійде тим, хто не хоче користуватися кредитними лімітами та мати якісь додаткові зобовʼязання з цього приводу. Вона також не передбачає можливості оформлювати кредити чи оплату частинами в магазинах. Для таких операцій знадобиться чорна картка. Звісно ж, у вас може бути обидві картки для різних завдань та фінансових операцій. Засновники проекту, нарешті, прислухалися до численних побажань клієнтів і випустили «білу» картку monobank – дебетовий аналог чорної кредитки. Її використання в парі з кредиткою дозволяє отримувати відсотки по депозитах і переказувати гроші з карток інших банків, не погашаючи при цьому кредитний ліміт.

Ще від цього розробника

Будь-який платіж в інтернеті доведеться підтвердити в додатку, інакше він не пройде. Реалізовано це зручно і клопоту при купівлі не додає.

monobank віртуальна картка

На які товари розповсюджуються знижки?

Після початку повномасштабного вторгнення мільйони українців змушені були виїхати за межі країни. Але й попри це переважна більшість продовжують користуватися послугами українських банків. Та фізична віддаленість може викликати певні складнощі в отриманні банківських послуг, зокрема неможливість отримати фізичну картку. Користувачі відразу підхопили ідею і стали «мірятися» своїми нагородами в чатах, соціальних мережах, при особистих зустрічах. І все це дорослі люди, багато хто навіть з вищою освітою

Tags: .